|
|
Lån  


 
Trailerforsikring
Din trailer er automatisk ansvarsforsikret igennem din bilforsikring, men du kan få en særskilte kaskoforsikring til din trailer, som dækker hvis der sker skader på din trailer.

Som udgangspunkt dækker kaskoforsikringen på en trailer de samme slags skader som en kaskoforsikring til en bil. Det vil altså sige alle trafikrelaterede skader på traileren. Som regel vil denne slags trailerforsikring også indeholde en tyveriforsikring. For at være sikker, så må du tjekke forsikring. Den kan også være dækket af din boligforsikring.

Det røde servicekort fra dit forsikringsselskab er godt at have, hvis du kører med kaskoforsikret trailer i udlandet. Såfremt noget går galt og du har brug for at benytte din kaskoforsikring, er det nemlig det røde kort der giver dig adgang til den erstatningssum, der er bestemt i trailerforsikringens policeaftale.

Kategorier på sider:

Bilportaler Leje af trailer Hestetrailer Billeasing Kampagnetilbud Bil & Bd Fartgrnser for anhnger Hvor kan du leje trailer1111 Gode rd om trailer leje Trailer til flytning M jeg kre med trailer1111 Tilbud Trailerforsikring Trailer og forsikring Hvad kan jeg bruge en trailer til1111 Forsikring Tyverisikring af trailer Overvejelser fr leje Trailer Hvad gr jeg hvis jeg ikke har en krog p bilen1111 Biludlejning


 Du er her: Trailerudlejning - Netannoncer Trailerudlejning -