|
|
Lån  


 
Trailer og forsikring
Normalt er en traileren forsikret af lejeren, men man skal ligge et beløb for selvrisiko, som bliver brugt hvis der sker i skade. Det er dog forskelligt fra udlejer til udlejer, så undersøg dette punkt.

Der kan man blive afkrævet store erstatningsbeløb af ejeren, hvis traileren beskadiges, og du ikke har sørget for at ansvaret ligger hos udlejer.

Ved lån eller leje af en trailer er der ikke noget loft for, hvor stort et erstatningskrav udlejer kan præsentere lejer for i tilfælde af skade. I værste fald kan en totalskade af traileren ende med en regning på et ganske stort beløb afhængig af trailertypen. Derfor er det vigtigt at spørge udlejeren, om traileren overhovedet er kaskoforsikret.

Er traileren kaskoforsikret, så bør man spørge til, hvor stor selvrisiko der skal betales i tilfælde af skade.

Skader på traileren er hverken omfattet af den trækkende bils ansvarsforsikring eller af førerens ansvarsforsikring.

Bilens ansvarsforsikring dækker kun skader, som bil og trailer forvolder på andre ting, mens en familie/ansvarsforsikring kun dækker lånte indbogenstande, altså genstande man normalt opbevarer indenfor hjemmets fire vægge.

Skade på de genstande, der transporteres på traileren, vil som udgangspunkt heller ikke være omfattet af forsikringsdækning, medmindre genstandenes ejer har tegnet indboforsikring, der er udvidet til også at omfatte rejsegods.

Almindelige regler for privat trailerforsikring
Det er frivilligt at tegne en trailerforsikring. Det er nemlig den trækkende bils lovpligtige ansvarsforsikring, der dækker de skader, du kan komme til at lave på andre personer eller deres ting, når du kører med traileren.

Hvad dækker trailerforsikringen?

Kaskoforsikringen dækker skader på din trailer ved kørselsuheld, brand, tyveri m.m.

Herudover indeholder kaskoforsikringen en retshjælpsforsikring, der træder til, hvis du som ejer af traileren får brug for advokathjælp i forbindelse med en tvist med/om traileren.

Kaskoforsikringen har også en redningsdækning, så du kan få hjælp, hvis du kommer ud for et uheld i udlandet.

Hvis der er lån i traileren, vil långiver som regel forlange, at der er tegnet kaskoforsikring for at sikre sig at den økonomiske værdi er tilstede, uanset hvad der sker.

Kilde: Tryg

Kategorier på sider:

Trailerforsikring Kampagnetilbud Fartgrnser for anhnger Billeasing Trailer til flytning Forsikring Hestetrailer M jeg kre med trailer1111 Trailer Hvor kan du leje trailer1111 Hvad gr jeg hvis jeg ikke har en krog p bilen1111 Biludlejning Tilbud Gode rd om trailer leje Bil & Bd Overvejelser fr leje Hvad kan jeg bruge en trailer til1111 Trailer og forsikring Tyverisikring af trailer Leje af trailer Bilportaler


 Du er her: Trailerudlejning - Netannoncer Trailerudlejning -